Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

MIPS verwerft de PEDIGREE DRAW MODULE van Genial Genetics

vrijdag 27 april 2018

MIPS kondigt aan dat het de mede-eigendom heeft verworven van de intellectuele eigendomsrechten en broncode van de Genial Pedigree Draw module van Genial Genetics.

Genial Genetics ontwikkelt oplossingen voor gegevensbeheer voor specialisten in genetica en pathologie en heeft een innoverende en bewezen oplossing ontwikkeld die toelaat om stamboomdiagrammen op een makkelijke en intuïtieve manier aan te maken en te beheren. Doordat MIPS mede-eigenaar is geworden, kan het de Genial Pedigree Draw module in zijn producten inbouwen.

“Deze verwerving past in onze strategie om een oplossing voor genetische laboratoria te ontwikkelen die volledig is geïntegreerd in onze bestaande software voor laboratoriuminformatiebeheer GLIMS en CyberLab“, zegt John Lebon, CEO van MIPS, “Het bevestigt het engagement van MIPS om innoverende oplossingen aan te bieden aan onze klanten.”