Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Digital Dictation Module (DDM)

Mobiel dicteren, voor maximale flexibiliteit

Waar en wanneer nodig - tijdens een macroscopisch onderzoek of autopsie, in uw thuiskantoor of op uw mobiele werkplek - met onze Digital Dictation Module behoudt u de controle over de analytische en post-analytische fasen. Deze module combineert de voordelen van zowel analoog dicteren als stemherkenning, voor een grotere flexibiliteit en mobiliteit, onderweg of in uw thuiskantoor!

Uw draagbare opnameapparatuur is uitgerust met barcodescanners. Op die manier creƫren de LIS DaVinci barcodes een link tussen het digitaal dictaat en de resultaten voor het uiteindelijke rapport. Het volstaat om de barcode te scannen om automatisch het dictaat te koppelen aan het juiste patiƫntenbestand. Er wordt daarbij tracering tot de aflevering van het uiteindelijke rapport gegarandeerd.

Bovendien verwerkt LIS DaVinci het dictaat op een intelligente manier, door prioriteren van bestanden gekoppeld aan dringende of oudere orders op administratieve werklijsten.