Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Scan Automation Module (SAM)

Registratie van uw laboratoriumprocessen

Het opvolgen en documenteren van de processen in een pathologielaboratorium is een inspannend en tijdrovend werk dat zeer complex kan worden. Met de Scan Automation Module (SAM) worden deze inspanningen herleid tot het scannen van een barcode. In feite is dit alles wat u hoeft te doen!

Elk onderdeel van uw laboratoriumuitrusting - van systemen voor weefselbehandeling, inblokken of kleuren, tot afdekautomaten en microtomen - kan worden voorzien van een barcodelezer (met of zonder draad) die verbonden is met LIS DaVinci. Elk voorwerp dat wordt gebruikt in het laboratorium kan worden voorzien van een barcode: documenten, cassettes, glaasjes, flacons, micro-cuvettes, paraffineblokken, ...

Scan uw LIS DaVinci personeelsbadge op eender welk werkstation om u aan te melden, en scan vervolgens de barcode van het voorwerp. DaVinci start automatisch alle relevante acties, zoals het afdrukken van nieuwe HE- of voorgedefinieerde glaasjes. Alles wordt automatisch getraceerd. U krijgt een gedetailleerde weergave van de bedrijfsprocessen met turnaroundtijden, en een duidelijke aanduiding van wie wat wanneer heeft gedaan en waar.

En dit alles zonder tijdverlies of risico op menselijke fouten.