Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Vriendelijke en vlot te bereiken dienstverlening

In partnerschap met al onze klanten

Oplossingen en diensten. Voor MIPS gaan beide altijd samen: je kunt het ene niet zonder het andere hebben. Ons deskundig personeel ondersteunt, helpt en adviseert u, om te garanderen dat uw oplossing aan uw behoeften beantwoordt en op lange termijn optimale prestaties levert. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan: wij maken al onze beloftes waar.

Wij begrijpen goed dat elk laboratorium andere behoeften heeft. Wij werken dan ook met u als klant samen om de implementatie aan uw behoeften aan te passen, zodat u over een maatoplossing beschikt die op uw specifieke workflows en processen is afgestemd.

De implementatie is echter slechts het begin van een langdurige relatie.   Wij zijn trots op onze zeer hoge klantenretentieniveaus en streven steeds naar een responsieve, accurate en vriendelijke ondersteuning.   Heel wat van onze klanten zijn al vele jaren klant. Zij hebben allemaal al de voordelen geplukt van onze doorlopende investeringen in het verbeteren en uitbreiden van onze productportfolio en in het ontwikkelen en verbeteren van onze klantenservice.