Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Kernwaarden

Values -v 2-NLTeamwork

We moedigen samenwerking aan tussen onze medewerkers, leveranciers en klanten zodat we snel en accuraat oplossingen kunnen bieden voor de uitdagingen en problemen van onze klanten.
We helpen elkaar om onze beloftes na te leven, en laten het teamresultaat primeren boven het individueel succes.
We zijn trots op de gerealiseerde successen, maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor onze fouten.

Directe communicatie

We geloven dat eerlijke, tijdige en rechtstreekse communicatie met iedereen de hoeksteen is om onze doelen te bereiken. We moedigen iedereen aan om constructieve kritiek te geven, ook als iets niet loopt zoals verwacht. Open en eerlijke communicatie resulteert in snellere en blijvende oplossingen voor onze klanten.

Gedreven om tevreden te stellen en te verbeteren

We zijn gepassioneerd om onze producten en diensten in te zetten volgens hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. We werken samen met onze klanten om te innoveren en om onze producten en diensten te verbeteren. We streven naar een continue verbetering van onze producten, diensten en processen om de tevredenheid van onze klanten en medewerkers te verhogen. We verbeteren voortdurend onze vaardigheden en expertise om onze klanten beter bedienen.

Can-do, Will-do

We nemen onze verantwoordelijkheid. We moedigen een "can-do" mentaliteit aan en weren een "ja, maar".  We hebben een positieve kijk op de gebeurtenissen en putten positieve energie uit het vinden van oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. We zijn in staat om schitterende oplossingen te creĆ«ren.

 Integriteit

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen
We zijn een betrouwbare partij voor onze klanten, collega's, en leveranciers. We zijn fijne mensen om zaken mee te doe en we dragen professionaliteit hoog in het vaandel. We gaan  met elkaar om op een open en eerlijke manier. We hebben respect voor elkaars mening, afkomst en achtergrond.