Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Training door deskundigen

Aangevuld met hands-on ondersteunende coaching

Met onze training willen we u uitrusten met de vaardigheden en tools waarmee u de GLIMS-configuraties wanneer nodig kunt doen evolueren om tegemoet te komen aan de verbeteringen en uitbreidingen die u aan uw workflows en processen wenst aan te brengen.

Onze opleidingsaanpak is een combinatie van training in het gebruik van de GLIMS software in een klaslokaal en hands-on begeleiding bij het configureren van GLIMS onder leiding van ons team van product engineers.  Onze product engineers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van GLIMS en velen bezitten praktijkervaring in een laboratoriumomgeving.   Dankzij deze grondige kennis en begrip van het vakgebied kunnen zij de vereisten van de gebruikers vlot in GLIMS-configuraties omzetten en de aanpak uitleggen in een taal die het laboratoriumpersoneel begrijpt.

Wij bieden een ruim aanbod van opleidingscursussen aan die hun waarde hebben bewezen en waarin het basisgebruik van het systeem aan bod komt tijdens gedetailleerde uiteenzettingen in onze disciplinespecifieke werkgroepen.   Al onze opleidingscursussen worden ondersteund met gedetailleerde opleidingsgidsen die continu worden bijgewerkt om de laatste nieuwigheden van onze productportfolio weer te geven.   In al onze producten is uitgebreide contextgevoelige online help-informatie beschikbaar ter aanvulling van het cursusmateriaal.

Bijkomende trainingssessies zijn altijd beschikbaar, zowel ter plaatse bij de klant, als in onze eigen opleidingslokalen.