Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Trainingsprogramma MIPS Nederland voorjaar 2021

vrijdag 11 december 2020

Trainingsprogramma MIPS Nederland voorjaar 2021

schedule 3

Informatie:

Gezien de huidige Corona restricties zullen wij slechts een beperkt aanbod van trainingen organiseren in het voorjaar van 2021.

Meer informatie over de inhoud van de trainingen vindt u via deze link.

Voor vragen over de inhoud van de trainingen of voor een persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training het beste bij uw doelstellingen past kunt u contact opnemen met onze medewerkers van Mips te bereiken. - per telefoon: 0032-92202321 - per email naar Mips: Training_NL@mips.be  

Investering: De kosten bedragen per training per dag € 650,- (ex.btw). Dit is inclusief documentatie en een lunch. De kosten voor een training per dagdeel bedragen € 325,- (ex.btw), inclusief documentatie. Bij de ochtendtraining is aansluitend lunch georganiseerd.

Tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de training kunt u kosteloos annuleren.

Inschrijven:

Het inschrijfformulier handmatig invullen en vervolgens toesturen per email. Het inschrijfformulier is te downloaden via deze link.

Het inschrijfformulier vervolgens e-mailen naar: Training_NL@mips.be

Inschrijven kan tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de training.

De training gaat alleen door bij inschrijving van minimaal 4 cursisten.

Per email ontvangt u een bevestiging van ontvangst inschrijving training. Twee weken voor aanvang van de training ontvangt u een bevestiging of de training definitief door zal gaan.

U ontvangt binnen de vier weken na afloop van de training een factuur met het bedrag voor de training waarvoor u bent ingeschreven.

 

Locatie Bunnik - Routebeschrijving

Postillion Hotel Utrecht
Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik

Per auto

Gebruik in uw navigatie ‘De Baan van Fectio’ in plaats van ‘Kosterijland’. U komt zo direct bij de slagbomen en entree van Postillion Hotel Utrecht Bunnik uit.

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf, de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Bij de 3de stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel aan uw rechterhand te liggen.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Aan het einde van de afrit linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor en ziet u het hotel aan uw rechterhand liggen.

Per openbaar vervoer

Vanaf NS Station Utrecht neemt u de stoptrein richting Rhenen. U stapt uit in Bunnik, het eerste station na Utrecht. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het station. U volgt het voetpad “Anton van Dampad”. Aan het einde van dit voetpad ziet u het hotel aan uw rechterhand te liggen. Tevens kunt u vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41 en 43 ons hotel bereiken. Beide bussen stoppen voor het hotel via halte kosterijland.

Bus

Vanaf NS Station Utrecht neemt u de bus 41 (Connexxion) richting Wijk bij Duurstede. U stapt uit bij Halte Kosterijland. Het hotel ligt direct voor u.