Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Abbott symposium: “IT, have you considered the possibilities of…”

dinsdag 26 mei 2015

Afgelopen 12 mei was MIPS aanwezig op het door Abbott georganiseerde IT symposium: “IT, have you considered the possibilities of…” in de jaarbeurs Utrecht.

Tijdens dit congres werd door verschillende sprekers uiteengezet op welke manier IT de werkprocessen en het management binnen de zorg en specifiek binnen de laboratoria kan ondersteunen.

MIPS heeft, in de persoon van Patrick van den Brink, tijdens dit symposium een presentatie verzorgd met de titel: “LIMS systemen, en hun rol in de ondersteuning naar een geaccrediteerd laboratorium”. Tijdens de presentatie is er verder stil gestaan welke mogelijkheden en ondersteuning het GLIMS systeem kan bieden i.r.t. ISO 15189 normering.

Het is voor MIPS steeds de doelstelling om onze opgebouwde kennis op een neutrale manier ten dienste van onze klanten te stellen zodat de werkprocessen op zo’n Lean mogelijke manier verbeterd worden. Indien klanten behoefte hebben aan verdere ondersteuning kunnen we op maat een voorstel uitwerken waarbij we oa. via een Quick Scan de laboratorium processen in beeld brengen.

 abbott_symposium