Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Internationale oplossingen

Globale strategische oplossingen voor klinische laboratoria

Particuliere labs en ziekenhuislaboratoria staan onder toenemende druk om de kosten te verminderen en tegelijk hun service en kwaliteit te verbeteren. De sector van de klinische laboratoria evolueert snel en de eisen inzake compliance, accreditatie en procesoptimalisatie blijven toenemen. Met onze oplossing beschikken moderne klinische laboratoria over de geavanceerde informatiebeheeroplossingen die zij nodig hebben om clinici en patiënten een kwalitatieve en betrouwbare service te leveren - nu en in de toekomst.
MIPS, de internationale afdeling van CliniSys, kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van hooggewaardeerde, flexibele, uitbreidbare en toekomstgerichte oplossingen voor laboratoriumbeheer. Ons bedrijf is dan ook de partner bij uitstek voor openbare en particuliere leveranciers van klinische laboratoriumdiensten wereldwijd.

spectra nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Internationale standaarden
Onze oplossing voldoet aan alle internationale standaarden en vereisten en ondersteunt u in uw streven naar optimale kwaliteit in uw laboratorium. Wij leveren ondersteuning voor:
• ISO 15189-accreditatie;
• GLP-accreditatie (Good Laboratory Practice), met een interne audit trail doorheen heel het systeem;
• Gestandaardiseerde werkprocedures beschermen de geldigheid en traceerbaarheid van alle data;
• Controlemogelijkheden en automatische registratie van resultaats- en statuswijzigingen;
• Interne kwaliteitscontrole (IKC) en externe kwaliteitscontrole, technische en biologische resultatenvalidatie.