Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Instrumentenbeheer

Met SampleNet kan om het even welk LIS met alle analyseapparaten communiceren

Met SampleNet beschikt u over een complete oplossing voor laboratoriumautomatisering en communicatie met instrumenten die niet beperkt is door de mogelijkheden van uw huidig laboratoriuminformatiesysteem (LIS). Deze oplossing is gebaseerd op dezelfde basistechnologie als onze GLIMS laboratoriumbeheeroplossing - het meest gebruikte laboratoriuminformatiesysteem van Europa - en stelt om het even welk legacy-LIS in staat om via één enkel contactpunt met alle analyserandapparatuur te communiceren. Zelfs indien het LIS geen per-perifere communicatie ondersteunt.
Met SampleNet kunt u via één enkele interface resultaten per monster bekijken en zowel waarden als commentaren bewerken. U kunt aan de hand van meervoudige criteria monsters uit de database opvragen en er met één enkele muisklik doorheen bladeren. U kunt zelfs de resultaten naast elkaar vergelijken met vorige resultaten.

KENMERKEN
• Eenvoudige navigatie om monsters op te vragen en te vergelijken.
• Simultane ondersteuning van meerdere communicatieprotocols & -standaarden, zoals ASTM, HL7 of op XML gebaseerde talen.
• Automatische kwaliteitscontrole van resultaten.
• LIS backupfuncties omvatten orderinvoer en afdrukken van rapporten.
• Backupfuncties voor instrumenten omvatten manuele invoer van resultaten en een virtuele diffpad voor hematologieafdelingen.
• Markeringen van het instrument, ingebouwde automatische bereikcontroles, delta checks en Westgard checks zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk.
• Aangepaste gegevens worden automatisch van een tijdaanduiding en auteurreferentie voorzien.

VOORDELEN
• Vereenvoudigde workflow: aangezien alle resultaten voor een monster op een enkel werkstation beschikbaar zijn, moet de gebruiker niet langer heen en weer gaan tussen schermen.
• Betere werkefficiëntie doordat alle nodige informatie binnen handbereik is.
• Minder administratieve taken, zoals het meermaals invoeren van gegevens, dankzij de naadloze integratie met LIS en alle analyserandapparatuur.

WIST U DAT…?
Het LIS beschouwt SampleNet als een enkel instrument dat om het even welke analyseaanvraag aankan. Aanvragen vanuit het LIS worden automatisch doorgestuurd naar een of meer instrumenten die de gevraagde analyses ondersteunen.

FEITEN EN CIJFERS
Deze oplossing wordt wereldwijd door meer dan 800 klanten gebruikt om hun instrumenten te beheren.