Deze website gebruikt cookies, bij het gebruik van deze website stem je toe met het gebruik hiervan. Voor extra informatie, gelieve onze privacy policy te lezen.
Ik ga akkoord

Leonardo - Platform voor gegevensuitwisseling

Het laboratorium treedt buiten zijn muren

Laboratoria voor Pathologische Anatomie zijn niet langer geïsoleerde eilanden van diagnostiek: tegenwoordig hebben ze soms meerdere sites en moet er een verbinding mogelijk zijn met verschillende gezondheidszorginstellingen.

Daardoor komen pathologen voor twee belangrijke vragen te staan: hoe kan informatie over ziektebeelden snel worden uitgewisseld en hoe kan er worden samengewerkt met collega's van verschillende sites?

Met Leonardo, ons cloud platform voor gegevensuitwisseling, wordt het voor moderne laboratoria Pathologische Anatomie makkelijk om de uitdagingen aan te gaan die interoperabiliteit en interconnectiviteit met zich meebrengen.

Door middel van een centraal technisch platform verbindt Leonardo laboratoria over een internationaal netwerk voor een veilige uitwisseling van gegevens. Patiënt- en zorgverleneridentificatie, resultaten en zelfs informatie voor het factureren van diensten kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende sites. Daarbij wordt geen ontcijferbare patiëntinformatie overgedragen.

Leonardo ondersteunt zowel telepathologie als hubs die verbonden zijn met glaasjesscanners. Gedigitaliseerde glaasjes kunnen worden uitgewisseld door middel van LIS DaVinci, met volledige traceerbaarheid, en communicatie- en bewerkingsmogelijkheden. Werk uitbesteden - versturen van uitbestede orders en ontvangen van rapporten - is eveneens makkelijker.

Leonardo opent grenzen voor de patholoog en het laboratorium Pathologische Anatomie!